Élet-Stílus

Amióta nincs munkám, nem tudok aludni! Mit tehetek, hogy végre ellazuljak? (x)

„Egy hónapja nincs munkám, az álláskereséssel járó feszültség pedig teljesen felőröl. Éjjel alig tudok aludni, folyton a gondjaimon töprengek. Napközben fáradt és nyűgös vagyok. Szeretném tudni, hogyan kerülhetnék ki ebből az ördögi körből?”

Dani egyik napról a másikra lett munkanélküli

Danit derült égből villámcsapásként érte amikor közölték vele, hogy az állása megszűnt, másnaptól már nem dolgozik a cégnél. A 32 éves fiatalember egyik napról a másikra vált munkanélkülivé. Egy hónapja folyamatosan állást keres. Eddig nem tudott elhelyezkedni, ezért egyre feszültebb és idegesebb, éjszakánként pedig álmatlanul forgolódik az ágyában, folyamatosan a szorult helyzetén gondolkodik.

Napközben feszült, éjszaka pedig nem tud aludni

Dani úgy érzi, olyan ördögi körbe került, ahonnan nem tud kiszállni. Ha feszült, nehezebben alszik el, ám ha nem alszik eleget, attól még feszültebb lesz.

„Idegesít, hogy éjszakánként forgolódom, és folyton negatív dolgokon gondolkodom. Hiába hunyom le a szemem, hiába sötétítek be, mégsem tudok elaludni. Napközben folyton fáradtnak és kimerültnek érzem magam. Hamar felkapom a vizet: olyan feszült vagyok, hogy egy apróság is elég ahhoz, hogy robbanjak. Pedig most higgadtságra lenne szükségem, hogy nyugodtan át tudjam gondolni a dolgokat, és hideg fejjel döntsem el, mi lehet a legjobb nekem. Álmosan, fáradtan és nyűgösen ez szinte képtelenség.

Apukám a Sedacur fortét javasolta

Már a környezetem is nehezen visel el, egyre több barátommal veszek össze, és a családom is nagyon aggódik értem. Megfogadom apukám jótanácsát, és kipróbálom a háromféle gyógynövényt tartalmazó Sedacur fortét. Apa szerint segít az elalvásban, és napközben oldja a feszültséget. A Sedacur forte három, évszázadok óta bevált gyógynövény, a valeriána, a komló és a citromfű kivonatát tartalmazza. Apa azt mondja, nem lehet hozzászokni és függőséget sem okoz, ő mindig ezt a gyógyszert szedi, ha valami miatt feszültebbé válik, vagy ha éppen nem tud aludni. A Sedacur fortét nem kell orvossal felíratni, recept nélkül kapható a gyógyszertárakban, és számos webpatikában is elérhető. Akkor is szedhetem, ha autót vezetek, mert nem csökkenti a reakcióidőt, és nincs negatív hatással a koncentrációra sem.

Vény nélkül kapható gyógyszer

 

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL

OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT,

GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik