Élet-Stílus

Apokalipszis: Elszabaduló kecskenyáj tarolta le egy kaliforniai város utcáit

Nehéz heteken van túl az emberiség, de a helyiek most tényleg úgy érezhették, hogy itt a világ vége.

Ítéletnapi jelenetek játszódtak le nemrégiben a kaliforniai San José utcáin. A 9News írta meg, hogy a város utcáit, melyeken a járvány miatt már hetek óta alig lézengenek az emberek, egy hatalmas kecskenyáj hajtotta az uralma alá.

Az állatokat az egyik helyi lakos háza mögötti területen tartották, innen szabadultak ki tisztázatlan körülmények között, még a villanypásztor sem jelentett nekik akadályt. Az esetről a városban élő Zach Roelands videót tett közzé a Twitteren, amit úgy kommentált, hogy ez volt a legőrültebb dolog, ami a karantén idején történt.

A kecskék megjelenése általános döbbenetet és egy kis riadalmat okozott a lakók körében. Bár az állatok látszólag fegyelmezetten vonultak, Roelands elmondása szerint több kecske is megpróbált bejutni a házakba, megdézsmálták a kerteket, és amerre jártak, összeszartak mindent. A nyájat nem sokkal később sikerült körbe keríteni, és visszaterelni őket a helyükre, még mielőtt nagyobb kárt csináltak volna.

2020 tavaszán a koronavírus mellett a kecskeapokalipszissel is meg kellett tehát küzdenie a kaliforniai város lakóinak, ezt az élményt pedig már senki nem veheti el tőlük.

 

Kiemelt kép: Zach Roelands (Twitter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik