Élet-Stílus

Két golden retriever viszi házhoz a sört egy New York-i sörfőzdéből

Házhoz szállítani csak így érdemes.

A járvány miatt rengeteg vendéglátóhely kényszerült arra szerte a világon, hogy átálljon a házhoz szállításra, ha életben akar maradni a piacon. Az üzlet felélénkítése és a jókedv megőrzése érdekében mindenki igyekszik előrukkolni valamilyen kreatív megoldással, hogy feldobják az amúgy nem túl izgalmas munkát, és örömet szerezzenek a megrendelőiknek is.

A Vt arról ír, hogy egy New York-i sörfőző manufaktúra, a Six Harbors Brewing Company felfogadta az alkalmazottai közé a két golden retrievert, Buddyt és Barelyt. A két eb már régóta a tulajdonosokkal, Karen és Mark Heuwetterrel él, a kialakult helyzet miatt azonban nekik is ki kellett venniük a részüket a munkából. Gazdáik kulcsszerepet szántak nekik a kiszállítások során, Buddy és Barely pedig minden várakozást felül múltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Welcome to “WHY NOT WEDNESDAY”. Why not get FREE delivery from the “B” (Buddy &Barley) brothers. Always happy and friendly service. Call your orders in today and the brothers with bring beer to your front door. Each can is personally made for your order. You get the freshest beer at Six Harbors. No pre-canned beer here! Call your order in now and get it today. Dial: 631-470-1560. Thank you for your support! Remember to ask for the boys… #freedelivery #freshbeer #beerstagram #deliveryservice #curbsidepickup #huntingtonny #news12 #discoverli #strongisland #discoverlongisland #thinknydrinkny #sourcethestation #huntingtonchamberny #craftbeer #brewersassociation #craftbrewers #craftbrewersconference #independentbeer #stayhome #staystrong #librewersguild

Six Harbors Brewing Company (@six_harbors_brewing_company) által megosztott bejegyzés, Ápr 8., 2020, időpont: 11:56 (PDT időzóna szerint)

 

Ha valaki Karenéktől rendel, azzal számolhat, hogy rövidesen megjelenik a házuknál a két kutya, nyakukban a sörösdobozokkal. Persze senki nem akarja, hogy az ital felrázódjon vagy megmelegedjen, míg a dobozok a kutyák nyakörvén pihennek, ezért Buddyékat mindig elkíséri az emberük is, aki a valódi kiszállítást végzi.

A marketingfogás azonban nem zavar senkit sőt, az emberek megőrülnek a két kutyáért, akiknek valóban sikerül mosolyt csalniuk az emberek arcára még ezekben a nehéz időkben is.

 

 

Kiemelt kép: six_harbors_brewing_company (Instagram) 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik