Élet-Stílus koronavírus

Nem várja vissza munkatársait a Twitter a járvány után

Ha akarnak, örökre home office-ban maradhatnak.

A koronavírus-járvány és a karantén miatt a világon nagyok sok cég kényszerült arra, hogy home office-ba küldje a munkatársait. Sokan csak most döbbentek rá, hogy az otthoni munkavégzés nem jelenti feltétlenül a munka szabotálását, sok esetben még rugalmasabb is így a napi ügymenet, ami ráadásul még spórol is a vállalatnak.

A Twitternél is megvolt a nagy felismerés, aminek következtében a közösségi média óriás úgy döntött, a járvány elvonultával a munkatársainak nem kell visszamenniük az irodába, ha nem akarnak.

Az abcnews közlése szerint a cég kedden tette meg a bejelentését, ebben úgy fogalmaztak:

A Twitter volt az egyik első cég, amelyik home office-ba küldte a munkatársait a járvány miatt, az azonban nem valószínű, hogy az elsők között fogja visszahívni őket.

Az elmúlt hónapokban az emberek bebizonyították, hogy az irodától távol is képesek ugyanolyan színvonalon ellátni a feladataikat, így aki a jövőben is inkább otthon maradna, megteheti. Aki viszont visszatérne, a szükséges óvintézkedéske mellett szeretettel várják az irodában, mikor biztonságos lesz visszatérni – áll a közleményben.

A Twitter irodái jelen állás szerint nem fognak kinyitni szeptemberig, és idén már nem tartanak céges rendezvényeket sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik