Élet-Stílus koronavírus

Nővérnek állt a járvány idejére a holland aktmodell

Egy idősek otthonában, koronavírusos betegek mellett dolgozik Sofie Woz, holland aktmodell. A 28 éves nő korábban nővéri képesítést szerzett, de soha sem dolgozott a szakmájában. Amikor azonban elszabadult a koronavírus-járvány, úgy érezte, neki is segítenie kell.

Sofie Woz nővérnek készült, el is végezte az iskolát, de aztán úgy adódott, hogy soha sem dolgozott a szakmájában. A fiatal nő néhány éve a barátjával, a brit DJ, és zenei producer Jonathan Yatessel utazgatott, amikor találkoztak egy holland mdellel, aki a Playboyban is szerepelt, és ez megváltoztatta Sofie életét – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Sofie sokat beszélgetett a modellel a munkájáról, megnézegette az aktképeit, és azt látta, hogy azok nem vulgárisak. Sokat gondolkodott, de aztán amikor meglátott egy hirdetést, melyben aktfotózásra kerestek modelleket, azonnal jelentkezett. Azóta aktmodellként dolgozik, szereti a munkáját, különösen azt, hogy sokat utazhat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Model & Photographer – Sofie (@sofiew1991) által megosztott bejegyzés, Máj 2., 2020, időpont: 12:51 (PDT időzóna szerint)

Vagyis csak utazhatott, amíg el nem terjedt a világban a koronavírus. Sofie és a barátja vettek egy furgont, azt tervezték, hogy idén járják a világot. A lány már feladta az amszterdami lakását, amikor a járvány közbeszólt. Sofie fotózásait sorra lemondták, a barátjának haza kellett utaznia Angliába, a családjához. Sofie-nak sem maradt más választása, visszaköltözött a szüleihez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Model & Photographer – Sofie (@sofiew1991) által megosztott bejegyzés, Jan 23., 2020, időpont: 6:50 (PST időzóna szerint)

Sofie két hete unatkozott otthon, amikor meglátta a kormány felhívását, melyben minden egészségügyi végzettségű ember segítségét kérték a járvány elleni küzdelemhez. Sofie jelentkezett, néhány nap múlva pedig már egy idősek otthonában dolgozott Roosendaalban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Model & Photographer – Sofie (@sofiew1991) által megosztott bejegyzés, Márc 28., 2020, időpont: 9:32 (PDT időzóna szerint)

Hollandiában az ország déli részén, vagyis nálunk volt a legrosszabb a helyzet, de most már itt egyre kevesebb a beteg. Reméljük, hamarosan a korlátozásokat is feloldják, mert bár eleinte az emberek nagyon fegyelmezettek voltak, most már kezdik elveszíteni a türelmüket. Szeretek nővérként dolgozni, de én is nagyon várom már, hogy újra fotózhassak és új helyeket fedezhessek fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik