Élet-Stílus

Jószívű kukások mentették meg a 18 éves lány 180 ezer forintot kitevő születésnapi pénzét

Hatalmas szerencséjük volt, és az önfeláldozó szemétszállítóknak köszönhetik, hogy meglett a pénz.

Keiahna Jackson a 18. születésnapját ünnepelte otthonában, Yarmban pár hete egy keddi napon, azon a napon, amikor ott a kukások begyűjtik a szemetet. Jackson barátaitól és rokonaitól 450 font (180 ezer forint) készpénzt kapott, hogy abból mehessen majd nyaralni, ha a koronavírus miatti lezárásoknak vége – írta a Metro.

Csakhogy egyszer csak azon kapták magukat, hogy a pénzt tartalmazó boríték eltűnt, és ki lett dobva egy hozzáragadt csomagolópapírral. Közben pedig a szemetet elvitték a kukások. Megpróbálták még megállítani őket, de már nem lehetett, úgyhogy a lány anyja, Leanne Best hívta az önkormányzatot, hogy segítsenek.

Az anya próbálta meggyőzni magát, hogy semmi gond, ha nem találják meg akkor sem, hiszen ez csak pénz, de közben az is a fejében járt, hogy a jelenlegi helyzetben különösen nehéz lehetett az embereknek beszállni az ajándékba, és mit fognak szólni, ha megtudják, eltűnt.

A kukásokhoz is eljutott a hír, hogy eltűnt a készpénzt, így noha nem kellett volna, átnézték a szeméthalmot, „tűt kerestek a szénakazalban” – idézte a lap az anyát.

Hihetetlen, de megtalálták.

Még aznap letették a bejáratnál a pénzt Jacksonéknál, az utcán tapsoló emberek láttára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik