Élet-Stílus

Két és fél éve él szex nélkül az orosz színésznő, mégis boldog

Zűrös múltjáról és sokkal kiegyensúlyozottabb jelenéről egy beszélt egy talkshow-ban Dana Boriszova, 43 éves orosz színésznő. A rajongói csodálják az őszinteségért.

Szokatlan nyíltsággal vallott zűrös múltjáról egy tévéműsorban Dana Boriszova orosz színésznő. Nem csak arról beszélt, hogy korábban drogfüggő volt, hanem arról is, hogy előfordult, pénzért feküdt le férfiakkal – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dana Borisova (@danaborisova_official) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2020, időpont: 3:28 (PST időzóna szerint)

Boriszova először arról beszélt, hogy több mint két és fél évvel ezelőtt száműzte a szexet az életéből, de egyáltalán nem is vágyik rá, nem hiányzik. Később kifejtette, a döntése összefügg azzal, hogy korábban drogfüggő volt, és akkoriban, a szer hatása alatt néhányszor pénzért feküdt le férfiakkal.

Nem volt semmi pénzem, ezért Polinát, a kislányomat átvittem az apjához. Úgy feküdtem ott, mint egy zsák krumpli, csak becsuktam a szemem, próbáltam kizárni a külvilágot, és vártam, hogy vége legyen.

Az azóta rehabilitáción átesett színésznő azt mondja, ma, józan fejjel már félelmetesnek látja mindazt, amit korábban művelt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dana Borisova (@danaborisova_official) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2020, időpont: 11:12 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik