Élet-Stílus

Hozzámegy egy orosz nő a mostohafiához, akit hétéves kora óta ismer

Hatalmas felháborodást váltott ki Oroszországban egy Instagram-sztár, amikor egy régi fotót posztolt magáról, és az akkor mindössze 7 éves mostohafiáról. A 35 éves Marina Blamaszeva a fotó alatt azt próbálta elmagyarázni a követőinek, miért teljen normális dolog, hogy feleségül megy a most 20 éves fiúhoz.

Marina Blamaszeva azt remélte, a rajongóitól egy kis megértést és bátorítást kap majd, a terve azonban visszafelé sült el. Az Instagram-követői többsége ugyanúgy felháborodott a nő és a mostohafia történetén, mint a teljes orosz közvélemény – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Марина Балмашева (@marina_balmasheva) által megosztott bejegyzés, Máj 6., 2020, időpont: 9:49 (PDT időzóna szerint)

Blamaszeva, és a mosthafia, Vlagyimir kapcsolta márciusban került nyilvánosságra, amikor a fiú apja egy tévés talkshowban beszélt arról, hogy egy éjjel, amikor nem tudott aludni, rajtakapta szex közben a feleségét a fiával. A 45 éves férfi azóta elvált a nőtől, akivel tíz éve voltak házasok. A volt feleség most azt tervezi, hogy hozzámegy a mostohafiához.

Blamaszeva néhány éve, a nagy fogyása dokumentálásával vált internetes hírességgé, közel 417 ezer követője van az Instagramon. A nő azt mondja, a kapcsolata volt a férjével olyan holtpontra jutott, ahonnan már nem lehetett kimozdítani, és állítja, hogy a viszonya a mostohafiával csak a válás után kezdődött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik