Élet-Stílus

Arról faggatták a milliókat költő munkanélküli anyát, hogy mennyi pénze van – posztolt egy bankszámlakivonatot

Kiderült, hogy jócskán van miből költenie.

Margarita Tomovska Ausztráliában, Sutherland Shire-ben él és az Instagramja szerint #MercedesMum vagyis #MercedesAnyuka, jelentsen ez bármit is. Margaritának saját bevállása szerint nincs munkája, kvázi munkanélküli. Ennek ellenére minden képe arról árulkodik, hogy van mit a tejbe aprítania.

Az anyuka általában drága divatcégek ruháit hordja, Gucci cipőben jár, Balmain fürdőruhában pancsol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♕ MARGARITA ♕ (@margaritatomovska) on Mar 20, 2020 at 3:44am PDT

Még a brit Mirror is ír a nő meglehetősen merész pénzszórásról, méghozzá annak kapcsán, hogy egy követője megkérdezte tőle, van-e elég pénze ahhoz az életmódhoz, amit folytat. Margarita válaszul nem volt rest posztolni egy bankszámlakivonatot, amiből kiderült, hogy nagyjából 524 ezer ausztrál dollárja van még, amiből gazdálkodhat, ez átszámítva több mint 110 millió forintot jelent.

Kép: @margaritatomovska/Instagram

A kérdések ezután persze még jobban záporoztak, többen azt kérdezték, hogy egy sugar daddy áll-e mögötte, mire ő csak annyit felelt, hogy nem, mivel a támogatója fiatalabb nála, így neki sugar baby-je van.

Margarita azért megjegyzi, hogy bár mindent kifizet a párja, amire szüksége van, de soha nem gondolt a kapcsolatukra úgy, mint egy támogatáson, finanszírozáson alapuló sugar daddy-kapcsolatra.

A nőnek egyébként korábban már meggyűlt a baja a törvénnyel is, 2018-ban például gyorshajtás miatt kellett bíróság elé állnia. A beszámolók szerint Margarita a bíró előtt is drága ruhákban jelent meg. Súlyosbító körülményként azt hozták fel ellene, hogy az őrült gyorshajtásos balhé során a hátsó ülésen ült az akkor 3 éves kislánya is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik