Élet-Stílus

Bochkor Gábor Kabát Péterrel próbálta megfejteni Dzsudzsák Balázs diplomata útlevelének funkcióját

Nem jutottak közös nevezőre.

Bochkor Gábor a #Bochkor, vasárnap este futó ATV-s műsorában a vendégek Kabát Péter, Hajdú Steve, Jakupcsek Gabriella és Dombóvári István voltak. A műsor egyik blokkjában arra keresték a választ, hogy mégis miért van Dzsudzsák Balázsnak diplomata útlevele és hogy szükséges-e egyáltalán. Kabát Péter nem talál semmi kivetnivalót abban, hogy miért ne lehetne, mivel szerinte megérdemli, ha már 108-szoros csúcstartó Magyarországon.

Miért ne lehetne a magyar válogatott csapatkapitányának diplomata útlevele? Nemzetközi porondon játszunk, találkozik olyan emberekkel, világpolitikai vezetőkkel, mondjuk azért ez messze lesz.

— teszi fel a kérdést Kabát.

Mi, és előveszi a diplomata útlevelét?

— kérdezi vissza Bochkor, majd azt fejtegeti, hogy mire való pontosan egy ilyen okirat.

De ezzel azt mondod, hogy a diplomata útlevél egy gesztus, egy ajándék, egy privilégium. A diplomata útlevél arra való, hogy egy diplomata sértetlenül tudjon határokon átlépni. Dzsudzsák Balázs mit tud többet csinálni, amit egy normális útlevéllel nem?

Erre Dombóvári István viccesen azzal reagált, hogy:

Hát, meccsek után bocsánatot kérni a legjobban tud ő.

Végül Dombóvári arra volt kíváncsi, hogy vajon diplomata útlevéllel az ember automatikusan diplomatává válik-e, majd mire Jakupcsek rávágta, hogy nem, csak ennyit mondott:

Akkor nem értem az egészet.

Kiemelt kép: Instagram/@kabatpeti22

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik