Élet-Stílus

„Ellopták” a család macikiállítását, a környék rögtön a segítségükre sietett

Nagyon szép történet, a végén igazi happy enddel.

Az angliai St Albansban egy család nagypéntek óta minden nap azzal örvendezteti meg a szomszédokat és a házuk előtt elhaladókat, hogy különböző jeleneteket installálnak a kertben plüssmacikkal – írta a BBC. Egy kis mosolyt akartak azok arcára varázsolni, akik a kijárási korlátozások közben előttük haladnak el a napi megengedett testmozgás közben.

Minden nap másik jelenet fogadta az arra járókat, volt, mikor horgásztak a plüssök, volt, mikor cserkésztáborban voltak, volt, mikor halloweeneztek.

Szombaton a macik eltűntek, ami miatt nem csak az őket kiállító Sarah Shreeves volt „nagyon szomorú”, hanem sokan mások is. Aznap két nagyobb maci csónakázott a kertben, de dél körül nyomuk veszett.

Shreeves a Facebookon is beszámolt az eltűnésükről, nem sokkal később már 20 másik, felajánlott plüssállat állt a kertben, és még többet ígértek meg nekik. Még vasárnap is folyamatosan elárasztották őket levelekkel, sütikkel.

A nő a Facebookon azt is kérte, hogy aki elvitte a macikat, az vigye már vissza nekik. Ahogy később ugyanitt arról is be tudott számolni, hogy a macikat nem ellopták, hanem félreértésből egy fuvarozó cég futára vitte el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik