Élet-Stílus

Hazavitt egy fekete hattyút a parkból és megfőzte egy férfi Kínában

Egy biztonsági kamera buktatta le azt a kínai férfi, aki kicsalogatott egy fekete hattyút egy városi park tavából, majd egy bottal leütötte az állatot, hazavitte és megfőzte.

A helyi sajtóban csak Wu néven emlegetett férfi a Csöcsiang tartományban fekvő Jinhua egyik belvárosi parkjának tavában látott meg egy fekete hattyút. Étellel csalogatta ki a madarat a vízből, majd egy bottal leütötte és hazavitte – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A parkban négy fekete hattyú élt, egy ott dolgozó férfi április 29-én értesítette a rendőrséget, hogy az egyik madár eltűnt. A rendőrök a biztonsági kameráinak felvételein látták, ahogy egy férfi egyik kezében egy bottal, a másikban egy piros táskával, sietve távozik a parkból.

Mire azonosították Wut, és bekopogtak a lakása ajtaján, már félig elfogyott a ragu, amit a férfi a hattyúból főzött. Wu elismerte, hogy ő ölte meg a madarat, de azt mondta, önvédelemből tette, mert a hattyú rátámadt, amikor a parkban sétálgatott.

Wu azt mondta, a hattyúhús nem volt valami finom, de az illata finom volt. Nem tudni, hogy indult-e eljárás a férfi ellen.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Praveen Kumar Garlapati / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik