Élet-Stílus koronavírus

Vízbe lökték a parkőrt, aki számon kérte a fiatalokat, amiért megsértik a korlátozó intézkedéseket

A támadót nem sokkal később letartóztatták.

Nemrég kezdett el terjedni egy videó a közösségi médiában, melyen az látható, hogy egy férfi épp egy csapat fiatalnak magyaráz valamit, mikor egyikük hirtelen a vízbe löki őt. Hamar kiderült, hogy az eset a texasi Austinben történt, a parkőrként dolgozó férfi – akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra – pedig épp felelősségre vonta a fiatalokat, akik a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozó intézkedésekre fittyet hányva gyűltek össze iszogatni egy lezárt parkban.

A Ladbible azt írja, a támadót nem sokkal később letartóztatták. A 25 éves Brandon Hicksszet hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják, valamint azzal, hogy tönkre tette a parkőr adóvevőjét. A feljelentés továbbá rögzíti, hogy az esés következtében a férfi súlyos fejsérülést szenvedhetett volna, a tóba pedig adott esetben bele is fulladhatott volna.

A videót rögzítő személy később elmondta, nagyon örülnek neki, hogy Hicksszet letartóztatták, és kiemelte, hogy a történtek ellenére a parkőr végig kedves volt és higgadtan viselkedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik