Élet-Stílus koronavírus

Nem nyitotta újra éttermét az amerikai rapper, inkább melegételt adott 120 hajléktalannak

Az akcióra Atlanta belvárosában került sor, szigorú szabályok szerint.

Egyre több helyen kezdenek lazítani a korlátozó intézkedéseken, amelyeket a koronavírus-járvány tombolása miatt kellett meghozni az elmúlt hónapokban. A gazdaság és a vendéglátás felélénkítése miatt egyre több helyen indulnak újra a gyárak, és egyre több helyen engedélyezik, hogy az éttermek újra kinyissanak. Ez persze rengeteg vitát szül, sokan korainak tartják a lazításokat, és attól tartanak, ha az emberek újra nagy tömegekben verődnek össze, a járvány újra berobbanhat.

A vírus az Egyesült Államokat sem kíméli, a legtöbb aktív esetet is itt regisztrálták, épp ezért nagyon sok olyan étteremtulajdonos van, aki a lazítások ellenére sem nyitja még ki az éttermét. Ahogy a Vt című lap megírta, az amerikai rapper, 2 Chainz is az ő táborukba tartozik, ugyanakkor atlantai éttermében az Escobar Restaurant and Tapasban a hét eleje óta gőzervel dolgoznak a szakácsok.

Mégpedig azért, mert a rapper ahelyett, hogy megnyitotta volna vendégei előtt az éttermét, inkább melegételt adott 120 hajléktalannak.

A 42 éves rapper maga is Atlantában nőtt fel, és szívén viseli a város legelesettebjeinek sorsát. Az akcióra a hét elején a belvárosban került sor. Az embereket várólista alapján vendégelték meg, miközben szigorúan betartatták a távolságtartásra vonatkozó előírásokat is.

2 Chainzt korábban elég sok támadás érte, mikor a közösségi médiában a lehetséges újranyitásról posztolt, legutóbbi akciójával viszont kivívta követői elismerését. Az étterem elvitelre eddig is készített ételeket, de a vendégek előtt zárva tartott, a rapper pedig legutóbb már azt közölte rajongóival, hogy a biztonság kedvéért határozatlan ideig továbbra is zárva maradnak.

 Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik