Élet-Stílus koronavírus

Elképesztően olcsó jegyeket ígér a járvány utánra a Ryanair

A járvány örökre megváltoztatja azt, ahogy repülünk. Az arcmaszkok használata a gépeken, és a fedélzeti lázmérés normává válnak – vetítette előre hétfőn Ryanair egyik vezetője.

Kenny Jacobs, a Ryanair, ír diszkont légitársaság marketingigazgatója beszélt arról hétfőn, hogy hogyan fogja megváltoztatni a repülést és az utazást a koronavírus járvány – írja a Mirror című bulvárlap ír kiadása.

Kenny azt mondta, ha az államok feloldják majd az utazási korlátozásokat, légitársaságok minden eddiginél olcsóbb jegyekkel próbálják majd visszahódítani az utasokat. Öt és tíz euró közötti összegekbe fog kerülni egy út a nagyobb Európai repterek között.

Dublinból például Malagába, Allicantéba, vagy Rómába utazni biztosan egy számjegyű összegbe kerül majd euróban. A Ryanair azzal tervez, hogy az utazási korlátozások feloldásával rengetegen akarnak majd utazni, még a tél beállta előtt.

A marketingigazgató azt mondta, a járvány miatt lemondott járatok utasainak nagyjából három hónapot kell várniuk a visszatérítéseikre. A légitársaságnak havonta tízmillió törlést kell feldolgoznia, ami időigényes feladat.

Jacobs biztos abban, hogy a járvány örökre megváltoztatja azt, ahogyan repülünk. Biztos benne például, hogy kötelező lesz arcmaszkot viselni a gépeken, a személyzet pedig ellenőrizni fogja az utasok testhőmérsékletét. Ezekhez azonban hozzá fogunk szokni, ahogy a szigorú biztonsági ellenőrzésekhez is hozzászoktunk 2001. szeptember 11. után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik