Élet-Stílus koronavírus

Kellemetlen helyzetbe hozta a levél, amit a videócsetelés után kapott a tanárától

Érdemes figyelni a részletekre.

A koronavírus-járvány miatt az oktatás is az online térbe helyeződött át, és persze sok más minden is megváltozott így, de például a diákok viselkedése is a tanórákon, mikor videócsetelnek. Például: mi lesz így a suttogással, a cetlik küldözgetésével?

Egy lány azt hitte, a Zoom videócseten megtalálta erre a megoldást. Tévedett.

A Twitterére (TikTokjára) töltött fel egy videót, amin nevet, a háttérben pedig egy professzortól kapott email látható. Ez így kezdődik:

Kedves Faith, felhívom a figyelmedet, hogy mindent látok, amit írsz a csetbe. Az órám nem a megfelelő időpont olyanokat írnod, hogy például: felfuvalkodott segg, nyomorult segg, őrült kurva.

A lány, Faith, ugyanis nem tudta, hogy azok az üzenetek, amiket az óra közben küldött, nem csak az látja, akinek szánja, nem privát beszélgetés volt, hanem a tanár is.

https://twitter.com/bryantfaith_/status/1253702164024668162

A tanár az üzenetéből úgy tűnik, nem a leglazább – bár kérdés, ki lenne a helyében az, ha ilyeneket olvasna magáról? –, és azzal folytatja, hogy az ilyen magatartás bomlasztó hatással van az osztályra, és mostantól Faith viselkedjen, mert ha nem, azt akkor az évvégi osztályzata bánja.

Faith egyébként egy újabb bejegyzésben megírta azt is, hogy elnézést kért a tanárnőtől.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik