Élet-Stílus koronavírus

Lemosatta a szomszéd az 5 éves kislánnyal a szivárványt, amit az egészségügyiek tiszteletére rajzolt

Az öt éves Sophie Gray és az anyukája Sam egy hatalmas szivárványt rajzoltak a házuk oldalára, hogy ezzel tisztelegjenek a brit egészségügyi dolgozók előtt, a koronavírus-járvány kezdete mutatott hősiességükért. Az egyik szomszédnak azonban nem tetszett a szimbólum.

Sam és Sophie egy bérelt házban laknak, a lincolnshirei Holbeachen. A szomszédjuk a főbérlőjüket hívta fel, hogy bepanaszolja őket a krétaszivárvány miatt. Az egyik reggel az ingatlanügynökségtől valaki felhívta Samet, és azt mondta le kell mosniuk a szivárványt – írja a LadBible című brit lap.

A nő az ügynökségtől nagyon megértő volt és sajnálta, hogy ilyesmit kell kérnie, de azt mondta, a ház tulajdonosa ragaszkodott a rajz eltávolításához. Sam azt mondja, a házat ügynökségen keresztül bérlik, ő azt sem tudja, ki a tulajdonos, soha nem is beszélt vele. A szomszéd, aki bepanaszolta őket, ezek szerint ismeri.

A feldúlt anya azt mondja, a kislánya szívét összetörte, hogy le kellett mosniuk a szivárványt. Sam nem is érti, hogyan lehet valaki annyira megkeseredett, hogy annyira zavarja egy krétarajz, hogy telefonálgatni kezd miatta.

Szerencsére, egy másik szomszéd, aki szintén elképedt a történteken, Sam és Sophie segítségére sietett. Megengedte, hogy az ő saját tulajdonú házának falára rajzoljanak egy új szivárványt, amekkorát csak akarnak.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: D. Sharon Pruitt / Pink Sherbet Photography / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik