Élet-Stílus koronavírus

Játékos maszkkal csal mosolyt az utasok arcára egy szingapúri buszsofőr

A hasonlóan vicces maszkok Ázsia dél-keleti részén nagyon is elterjedtek, és vannak köztük kifejezetten 18 plusszos darabok is,.

Most, hogy nemsokára már a BKK járataira is csak maszkban lehet majd felszállni, csak idő kérdése, hogy az emberek megunják az egyszínű és egyhangú arctakarókat, és különleges darabokkal kápráztassák el az utastársaikat. Vagy éppen valami viccessel.

Mint ahogy azt egy buszsofőr tette Szingapúrban, aki egy hatalmas kapafogú mosolyt varázsolt a saját arcára egy különleges maszkkal.

A sofőrről készült videót az All Singapore Stuff című helyi oldal osztotta meg a Facebook-oldalán. A felvételt az egyik utas készítette, akinek annyira megtetszett a maszk, hogy meg is kérdezte a sofőrt, hogy hol vette. Mint a válaszból kiderült, Tajvanon.

A kommentekből kiderült, hogy a hasonlóan vicces maszkok Ázsia dél-keleti részén nagyon is elterjedtek, Vietnamtól a Fülöp-szigetekig. És vannak köztük olyan 18 plusszos darabok is, amiért sok helyen közszeméremsértés miatt le is tartoztatnák az embereket, és még csak linket sem merünk rakni rá.

Közzétette: Mai Sướng – 2020. április 22., szerda

Kiemelt kép: Facebook/All Singapore Stuff 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik