Élet-Stílus lineup

Kiderült valami Tom Brady péniszéről

Rob Gronkowski és Tom Brady keveredett csatába.

Az Egyesült Államokban még ezekben a vészterhes időkben is ki tudnak bontakozni olyan szórakoztató, nem kifejezetten közéleti témák, amik képesek elterelni az emberek figyelmét a világban zajló negatív történésekről. Mostanság nagy feladat hárul tehát az internetes szórakoztatóiparra, ez ugyanis a lakosság legfőbb menekülési útvonala a megőrülés elől.

Ennek egyenes következményeként múlt héten az amerikai közbeszédet a koronavírus mellett Rob Gronkowski pénisze uralta.

A nemrég Tampába igazoló irányító legenda, Tom Brady egy Howard Sternnek adott interjúban megemlítette, hogy egykori csapattársának, Rob Gronkowskinak elképesztő pénisze van. A beszélgetés egyébként úgy jutott el idáig, hogy Stern az öltözői etikettről kezdte el faggatni Brady-t, aki elmesélte, hogy Gronk teste olyan, mint egy görög istené és az öltözőben sem nagyon zavartatta magát, ha meztelenkednie kellett.

De mit lehet tudni Tom Brady péniszéről?

Nagyjából egy hét telt el a Stern-interjú óta, amikor egy másik talkshowban Andy Cohen megkérdezte az érintettet az esetről (pontosabban nem ő, hanem egy hatalmas füves cigi, mivel a műsor április 20-án, a marihuána nem hivatalos világnapján került adásba). Gronkowski első körben megköszönte Brady szavait, majd hozzátette, hogy az irányító is elég jól el van látva ezen a téren, de összességében úgy gondolja, hogy az ő pénisze sokkal szebb, mint Brady pénisze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik