Élet-Stílus koronavírus

Egyszer csak azt látta az anya a hirdetésben, hogy az egész családja meghalt a koronavírusban

A maszkokat hirdető reklámban azt állítják, hogy csak egy fiú élte túl a családból.

Kiborította Sara Ancichot, amikor meglátta, hogy a Facebookon egy hirdetésben egy nyolc éve készült családi fotójuk szerepel, amelyben azt állítják, meghaltak a koronavírus miatt. Az anyát napokig azzal hívták fel rokonok és barátok, hogy van ez a reklám, amely azt állítja, a templomban kapták el a vírust.

A kép alapvetően egy családi fotózás alkalmával készült, ezt küldték el üdvözlőlapként a családtagoknak, de felhasználták egy arcmaszkokat reklámozó hirdetésben is.

Ki olyan vakmerő, aki nem ismeri a családot és le meri írni, hogy meghaltak? Felháborító és sértő. Nem tudom, hogyan tudtam volna megakadályozni ezt, vagy hogyan tudnám

– nyilatkozta Ancich a WVLT-nek. A fotó a fényképész weboldalán volt megtalálható, onnan szedhették le a reklámhoz.

A kép egyébként a maszkos reklámvideonak csak egy része, amelyben mutatnak egy tizenéves fiút, hogy ő a Los Angeles-i család egyetlen életben maradt tagja. A nő ugyanakkor nem tudja, ki ez a reklámban szereplő fiatal.

A reklámban emellett a cég azt is állítja, hogy az ő maszkjaik a leghatékonyabbak és hogy az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet is jóváhagyta, de ezek után minimum kétkedve hiszünk ezekben. A videót a Facebook eltávolította – írta a CNN.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik