Élet-Stílus

Zseniális, ahogy átverte az ötéves az anyját, aki azt hitte, tanul a gyerek

Azt hitte, hogy az iskolai feladatait csinálja a fiú. Hát, nagyon nem.

Laura Mazza azt gondolta, nagyon egyszerűen megoldja a problémáit. Egyrészt ott volt Luca, a fia, akire felvigyáznia kellett, hogy megcsinálja az iskolai feladatait, másrészt viszont rengeteg munkája volt, amivel szintén haladnia kellett – írta a Mirror.

Azt találta ki, hogy FaceTime-on (egy videócset-alkalmazás) felügyeli az ötéves gyereket az egyik szobában, a másikban pedig addig dolgozhat, és ha néha ránéz Lucára, látja a dolgával foglalkozik-e vagy sem, ha pedig kérdése lenne, azt ugyanígy ezen keresztül fel tudja vetni.

Így is tett, majd egy idő után mondta a gyereknek a FaceTime-on keresztül, hogy most szünetet tarthat. De a gyerek ugyanazzal az arckifejezéssel ült tovább. Mazza azt gondolta, a videó talán lefagyott, ezért felment a gyerekszobába. Mikor még csak tartott oda, hallotta, hogy Luca énekel és egy játékával játszik. Gondolta, a fiú biztos hallotta, hogy szünet, csak a videó nem működik.

Azért felment, és akkor látta meg a fiú szerkezetét, ahogy két iPad egymással szemben áll.

Luca ugyanis úgy állította be a saját tabletje elé a lánytesójáét, hogy utóbbit lássa saját iPadjének kamerája. A testvér iPadjén pedig olyan kép volt kivetítve, amelyen Luca „tanul”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik