Élet-Stílus koronavírus

Koronavírusos a zombi Angelina Jolie

Koronavírussal fertőződött a börtönben Irán egyik legnagyobb Instagram-sztárja, közölte az ügyvédje.

A BBC cikke szerint a zombi Angelina Jolie becenéven híressé vált Sahar Tabart tavaly év végén tartóztatták le, többek közt istenkáromlással és erőszakra való felbujtással vádolják.

Az őt fogva tartó börtön igazgatója ugyanakkor cáfolta a hírt, miszerint koronavírusos lenne.

Az ügyvédje által kiadott közlemény nem igaz és cáfolni tudom

– fogalmazott Mehdi Mohammadi az ISNA iráni hírügynökségnek.

Payam Derafshan, a nő jogi képviselője nyílt levelet írt egy iráni bíróságnak, amit teljes terjedelmében közzétett az Instagramon. Ebben azt írta, hogy a fogvatartott édesanyját értesítették, kliense karanténba került a börtönben, mert a koronavírus tüneteit produkálta.

Bár Iránban márciusban 85 ezer rabot szabadon engedtek a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése céljából, a zombi Angelina Jolie nem hagyhatta el a zárkáját, mert az ügye folyamatban van.

Sahar Tabar 2017-ben tett szert világhírre, miután az erősen szerkesztett Instagram-fotói terjedni kezdtek a közösségi médiában. A fiókját azóta törölték.

A nőről elterjedt az a pletyka, hogy 50 plasztikai műtéten esett át csak azért, hogy úgy nézzen ki, mint Angelina Jolie, de ő ezt később tagadta és úgy fogalmazott, a fotók a Photoshop és a smink eredményei.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik