Élet-Stílus

Rettenetes dolgot tett az új-zélandi miniszterelnökkel egy humorista

Nem győz bocsánatot kérni Laura Daniel, új-zélandi humorista és tévés műsorvezető, akinek az a remek ötlete támadt, hogy egy tortában formázza meg Jacinda Ardern miniszterelnököt.

„Nagyon sajnálom Jacinda Ardern. Tényleg a legjobbat akartam kihozni magamból” – írta az Instagramon Laura Daniel a fotó mellé, amin az a torta látható, amelyik elvileg Ardern miniszterelnököt ábrázolja.

Első pillantásra azt sem mondanánk meg a képen látható rettenetről, hogy torta, az meg, hogy Jacinda Ardernt ábrázolja, egészen biztosan nem jutna eszünkbe. Még akkor sem, ha ott van mellette a könyv, aminek borítóját a botcsinálta cukrász mintának használta.

Laura Daniel egy tévéműsor cukrászversenyén készítette borzalmas tortát. A résztvevők dolgát nehezítette, hogy a legalább négy hétre kijárási tilalom alá vont Új-Zélandon hiánycikk a liszt, és a sütés minden egyéb kelléke, így ilyesmiket ők sem használhattak.

Ardern vezetői képességeit egyébként sokan méltatják a koronavírus elszabadulása óta. A kormány intézkedésinek köszönhetően, Új-Zélandon eddig csak kilenc halálos áldozata van a járványnak – írja a Guardian című brit lap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Laura Daniel (@lauradaniel25) által megosztott bejegyzés, Ápr 14., 2020, időpont: 12:50 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik