Élet-Stílus koronavírus

Barta Sylvia családja is elkapta a koronavírust

Az időjós férje és lányai azonban könnyen megúszták.

A TV2 időjósa már több mint egy hónapja küzd a koronavírussal, ami a tüdejét is megtámadta. Az állapota javul, de még nem érzi jól magát.

A nejem még erőtlen, sokat fekszik, de mi mindenben segítünk neki. Szerencsére láza már nincs, nem szed gyógyszert sem, és étvágya is van, egyszóval úgy vélem: legyőzte a vírust! De természetesen ezt majd csak egy negatív teszt fogja biztosan alátámasztani

– mondta a Borsnak Barta Sylvia férje, aki azt is elmondta, hogy a család minden tagjának pozitív lett a tesztje. Ők ennek ellenére könnyen megúszták.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem ijedtünk meg, de mindvégig pozitívak vagyunk. Sylvi nincs elzárva tőlünk, ugyanis a lányokon, és rajtam is átment a koronavírus, csak mi szerencsésebbek voltunk, és tünet nélkül megúsztuk, ellenben az édesanyjukkal. De most már több mint egy hónapja mindnyájan szigorúan a négy fal között élünk. A nejem receptjeit is elektronikusan írja fel az orvos, a házba senki sem lép be, se ki. A gyógyszereket is más váltotta ki és hozta el nekünk.

Kiemelt kép: Instagram/@bartasylvia_hivatalos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik