Élet-Stílus

Átaludta a beiktatását a terápiás kutya

Még el sem kezdett dolgozni, de máris az őrs kedvence a labrador kölyök.

Vannak pillanatok az életben, amelyek olyan ünnepélyes jelentősségel bírnak, hogy azokra örökre emlékezni fogunk. Legyen szó diplomaosztóról, esküvőről, vagy valamilyen eskütételről, ezekre az emlékekre mindig jó lesz visszagondolni, feltéve, ha épp ébren voltunk abban a pillanatban. Ez persze egyértelmű állapotnak tűnik, de az ellenkezőjére is akad példa, ahogy arra a Ladbible is rámutatott. A lap egy amerikai rendőrőrs eskütételi ceremóniájáról ír, ahol egy terápiás kutyát avattak hivatalosan is szolgálati ebbé.  Csakhogy az állat átaludta az egész műsort.

Mikor a nagy pillanat jegyében a rendőrfőnök asztalára helyezték, olyan kényelmesen elhelyezkedett, hogy pillanatok alatt elszenderedett, nem kis derűt kiváltva az összegyűlt rendőrök körében. A Brody névre hallgató 12 hetes labrador kölyköt egyébként először drogkereső kutyának akarták kiképezni, de végül mégis úgy döntöttek, hogy terápiás kutyának alkalmasabb lehet. Főnöke, Keith Medeiros azt mondta róla, minden tevékenységben 100 százalékot nyújt: ha játszik, akkor nagyon aktívan játszik, ha alszik, akkor nagyon mélyen teszi azt.  Nagy tervei vannak az állattal, úgy gondolja, hogy a rendőrőrsön is fontos lehet a jelenléte.

Ha csak meglátják a kollégák Brodyt, azonnal jobb kedve lesz mindenkinek, megsimogatják, szeretgetik. Ez nagyon jó az olyan helyzetben lévő rendőröknek, akik a munkájuk miatt állandó stresszben vannak.

A kutyának jó érzékkel azonnal csináltak is egy Instagram-oldalt, ide került fel többek között a ceremóniáról készült kép is, azóta pedig nyomon lehet követni Brody szolgálatban töltött napjait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRODY (@bpdk9brody) által megosztott bejegyzés, Ápr 6., 2020, időpont: 7:18 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik