Élet-Stílus

A nőknek meg kellene inniuk a menstruációs vérüket – tanácsolja egy svéd énekesnő

A rajongói kérdéseire válaszolt egy YouTube-vedóban Bianca Ingrosso, svéd énekesnő. A menstruációs fájdalom is a témák közé került, amivel kapcsolatban olyat mondott, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Amikor előkerült a menstruációs fájdalom, Ingrosso először hasznos tanácsokat adott, igaz afféléket, amiket bárki, bármikor, bármivel kapcsolatban tanácsolhat. Azt mondta, a fájdalom csökkenthető, ha az étrendünkből elhagyjuk a cukrot, leszokunk a kávéról, az alkoholról, a dohányzásról, és rendszeresen tornázunk. Aztán viszont valami nagyon meredek következett – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Ingrosso azt állította, hogy menstruációval járó problémák kezelésére jó módszer a menstruációs vér ivása.

Sokkal gyorsabban lezajlik így, hiszen a vérivással az ember hozzájut azokhoz a fontos vitaminokhoz, amiket egyébként elveszítene

– mondta. Aztán hozzátette, ő maga ugyan még nem próbálkozott a módszerrel, de ismer olyanokat, akik igen, és ők csodálatos tapasztalatokról számolnak be, például az egész menstruációjuk lezajlik röpke hat óra alatt.

A vérivós módszerre nincs tudományos bizonyíték, hiszen teljesen alaptalan gondolat. Ahogy az egyik hozzászóló fogalmazott, Ingrosso ennyi erővel azt is kipróbálhatná

Ajánlott videó

Olvasói sztorik