Élet-Stílus koronavírus

A koronavírus miatt elvesztette az állását, aztán nyert egymilliárdot a lottón

A következő 20 évben tényleg nem lesz gondja semmire.

Az ausztrál 7news számolt be róla, hogy egy Adeleide-ben élő férfi, aki a koronavírus-járvány miatt nemrég munkanélküli lett, 5 millió ausztrál dollárt (több mint egymilliárd forintot) nyert a hétvégi Set for Life lottósorsoláson. A húszas éveiben járó férfi nevét nem hozták nyilvánosságra, pusztán annyit árultak el, hogy a szelvényét online adta fel.

A nyertes később nyilatkozott a helyi médiának, ahol elmondta, a járvány, és az időközben beütő egzisztenciális nehézségeik miatt az utóbbi hetek rettentő stresszesen teltek számukra, de most megváltozott az életük.

Mikor megláttam, hogy nyertem, szóltam a feleségemnek, aki azonnal őrjöngeni kezdett. Nem aludtunk egy szemhunyást sem, egész éjjel néztük a tévét és arról beszélgettünk, hogy mit fogunk kezdeni a pénzzel. Csodálatos érzés!

– mondta a nyertes férfi, aki a felesége mellett csecsemőkorú gyerekével osztozik még a nyereményen. A pénz ráadásul garantáltan egész sokáig ki fog tartani, ugyanis a szabályok értelmében a nyertest havonta 20 ezer dolláros apanázs illeti meg a következő 20 évben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik