Élet-Stílus koronavírus

Sírva kért bocsánatot követőitől az influenszer, mert nem tartotta be a karantént

Az amerikai nő családjával együtt hagyta el New Yorkot, miután pozitív lett a tesztje.

A modernkori celebek, az influenszerek világában nem ritka jelenség, hogy a véleményformálók érzelmes monológokban kérnek bocsánatot a követőiktől, ha esetleg valamivel kiváltották az ellenszenvüket. Ezeknek a bocsánatkérő üzeneteknek a témái általában nem világrengető dolgok, kívülállóként sokszor úgy gondolhatja az ember, hogy a hírverésen és a drámázáson kívül egyáltalán semmi értelmük ezeknek a bocsánat kéréseknek. Egy amerikai nő, Arielle Charnas legutóbbi posztja viszont jóval komolyabb annál, hogy csak egy kézlegyintéssel el lehessen intézni.

Az Insider írt róla, hogy a divatszakmában utazó nőnek a koronavírus miatt kellett bocsánatot kérnie a követőitől. Pontosabban azért, mert miután pozitív lett a tesztje, nem várta ki, hogy leteljen a házi karanténja, helyette a családjával elhagyta a várost, hogy hamptonsi otthonukban vészeljék át a járványt. Charnas már a diagnózis után közvetlenül a kritikák kereszttüzébe került, mivel New Yorkban nagyon kevés teszt áll az egészségügyi dolgozók rendelkezésére, a nőt mégis tesztelték, amit a követői egy része igazságtalannak tartott. Napokkal később viszont, mikor Charnas arról posztolt, hogy elhagyták New Yorkot a családjával, többeknél elszakadt a cérna, felelőtlennek nevezték a nőt, aki pont a legrosszabbkor mutat nagyon rossz példát, több ezer embernek. Charnas erre válaszul egy bejegyzést tett közzé az Instagramon:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arielle Charnas (@ariellecharnas) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2020, időpont: 9:27 (PDT időzóna szerint)

Ebben arról beszél, hogy nem akar magyarázkodni, végig követték a járványügyi szakemberek útmutatásait, és mivel a családtagjai nem mutattak tüneteket, az tűnt számukra a legjobb megoldásnak, ha elhagyják New Yorkot.

Ezzel a bejegyzéssel sikerült még inkább felborzolnia a kedélyeket. Többen a szemére vetették, hogy milyen sok embert veszélybe sodort a magatartásával, Daniel Sutton, amerikai orvosceleb a Timesban szintén azt kifogásolta, mekkora felelősségük van ezekben az időkbn az influenszereknek, akik sok esetben ennek nem képesek megfelelni. A történet záró akkordjaként Charnas Instagram-sztoriban, könnyek között kért bocsánatot mindenkitől, akinek csalódást okozott az elmúlt napokban.

Bocsánatot kérek mindenkitől, akit megbántottam az elmúlt hetekben. Csak szeretnénk valahogy túlleni ezen a nehéz időszakon, ahogy a többi ember is. Nagyon sajnálom, ha bármilyen módon cserben hagytam a közösségem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik