Élet-Stílus

Könyörög egy amerikai sportriporter: ne küldjetek több szexvideót!

Elege lett Joe Buck, amerikai sportriporternek abból a rengeteg amatőr szexvideóból, amikkel minden nap elárasztják. Egy jótékonysági kezdeményezés vett bizarr fordulatot.

A sportesemények híján munka nélkül  maradt amerikai sportkommentátor, Joe Buck nemrég kitalálta, hogy úgy üti el az időt a járvány elvonulásáig, hogy közben segít másokon.

A Twitteren meghirdette, hogy azok, akik pénzt ajánlanak fel jótékony célra, elküldhetik neki a videóikat, és ő kommentálni fogja azokat, mintha csak sportesemények lennének – írja a TMZ.

Buck leközvetítette már például azt, ahogy egy férfi csirkeszárnyat süt, ahogy egy másik egy darts-táblára dobál, de végigkommentált egy üveggolyó-versenyt is. Nemrég egy interjúban azonban Buck elárulta, hogy nem csak ilyen ártalmatlan videókat kap az adományozóktól.

A kommentátorhoz rengeteg szexvideó érkezik, amikhez azt mondja, az életének ebben a szakaszában semmiképp sem sem adja a hangját. Buck hozzátette, vannak trükkös jelentkezők, akik olyan videókkal próbálkoznak, melyek eleinte teljesen hétköznapinak tűnnek, majd hirtelen szexjelenetekbe torkollnak. Ezek készítőit azonban ki kell ábrándítania, minden videót végignéz az utolsó másodpercéig, mielőtt eldönti, hogy foglalkozik-e vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik