Élet-Stílus koronavírus

A koronavírustól való félelmében mindent, de tényleg mindent beáztatott a bevásárlásból

Igazából egy valami megmenekült, de ki tudja meddig?

A koronavírus-járványt fontos a helyén kezelni, fontos a rendszeres kézmosás, a fertőtlenítés, de van, aki alulbecsüli  veszélyt, van, aki túlgondolja. Valószínűleg az utóbbi csoportba tartozik egy twitterező, Evie Lancaster édesanyja is – vette észre a Mirror.

Ő, még mielőtt a házhozszállított bevásárlásának tartalmát berakta volna a konyhaszekrénybe vagy a hűtőbe, fürdőt készített az élelmiszereknek. A közösségi oldalra felkerült kép tanúsága szerint az anya beáztatta a görög joghurttól kezdve, a brokkolin, a fetán, a paradicsomon, a salátán át, a karfiolig mindent egy forró, habos fürdőben.

Csak egy doboz Häagen-Dazs került a kád szélére, felügyeli a helyzetet. Vagy az is lehet, hogy a kádban egy hatalmas leves készül, csak a csomagolásról megfeledkeztek, a vaníliafagyi meg desszertként csak a partvonalra kerülhetett.

A fotó elég nagy népszerűségre tett szert, mostanáig több mint 98 ezer kedvelést, 25 ezer újraosztás és 1,6 ezer kommentet kapott. Az egyikben valaki megjegyezte, hogy az ő anyja kivasalja a papírpénzt, hogy hőkezeléssel próbálja megölni a baktériumokat róla (tényleg zárójelben: a korona még mindig vírus, nem baktérium, így például az antibakteriális kézmosófolyadék is annyit ér, mint bármelyik másik kézmosó).

Kiemelt kép: Jeff J Mitchell/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik