Élet-Stílus koronavírus

Virtuális kampányrendezvényt tartottak, tele volt pornóval

Explicit tartalom került a kampányrendezvénybe.

Ann Ashford egy azon három demokrata jelöltből, akik szeretnék megmérettetni magukat Nebraska kongresszusi helyéért, és ezért a republikánus Don Baconnel megmérkőzni az ősszel. A kampány már folyik, Ashford szombaton Omahában, a városházán tartott virtuális találkozót. A jelölt, ahogy sokan mások már ezt a módját részesítik előnyben a kampánynak a koronavírus miatt.

Ehhez a Zoom nevű videóchat alkalmazást használták, Ashford éppen megnyitotta a lehetőségeket kérdések feltételére, mikor valaki pornóképeket kezdett el posztolni – írta az Omaha World-Herald.

Az elkövető orosz névvel jelentkezett be, mondta Ashford szóvivője, Eric Aspengren.

Azonnal leállítottuk a közvetítést, mert nem tudtuk, mi folyik

– tette hozzá. Egyelőre nem tudják, hogy meghackelték őket, vagy valamelyik politikai ellenfél támogatója trollkodta meg őket. A következő rendezvényre jobban utánanéznek a beállításoknak, hogy korlátozzák, az emberek miket posztolhatnak a beszélgetésbe.

Gusztustalan, hogy valaki így próbál beleszólni a demokratikus folyamatokba

– olvasható Ashford későbbi közleményben. Esetleges leendő ellenfele, Bacon nagyon reméli, hogy senki nem akar így beleszólni a kampányba, köztük egy támogatója sem.

Ashfordék az orosz szálra azért is különösen érzékenyek, mert mikor férje a képviselőházban akarta újraválasztatni magát 2016-ban, orosz hackerek állítólag feltörték email-fiókját és elloptak belőle különböző információkat, így a kampányával kapcsolatosakat is.

Kiemelt kép: Twitter/Ann_Ashford

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik