Élet-Stílus koronavírus

Magának nyírja a haját a dán egészségügy vezetője, de a pénzt elküldi a fodrászának

Új frizurája van Søren Brostrømnek, a dán nemzeti egészségügyi szolgálat igazgatójának. A katonás viseletet saját magának készítette, de a pénzt elküldte a fodrászának.

„Magamnak nyírtam le a hajam géppel, hátul egy kicsit egyenetlen. De rosszul éreztem magam a fodrászom, Alaa-Eddine miatt, akinek be kellett zárnia az üzletét” – írta Twitteren megosztott fotója mellé Brostrøm.

Az egészségügyi vezető hozzátette, biztos benne, hogy miután elvonul a járvány, a fodrásza szép bónuszokat fog zsebre tenni, amíg helyrehozza azt a rengeteg hibát, amit a vendégei a saját hajuk nyírása közben ejtenek, de hogy Alaa-Eddine addig se kerüljön bajba, elutalta neki a hajnyírásért járó szokásos összeget.

Brian Mikkelsen, a dán kereskedelmi kamara elnöke méltatta Brostrøm szolidaritását. Azt mondta, ő is hasonlóan fog cselekedni és mindenki mást is erre buzdított mert, Dániának szüksége van a kis, független vállalkozásokra, melyek komoly bajba kerültek a koronavírus-járvány miatt – írja a The Local című lap dán kiadása.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik