Élet-Stílus

Ingyen és online játszhatunk már barátainkkal a Cards Against Humanityvel

Sokak kedvenc ivós társasjátéka elérhető az interneten.

A karantén miatt egyre szűkülnek azon lehetőségek, amiket a társas érintkezés elkerülése mellett még kipróbálhatunk. Egyszer talán ráununk a filmekre, sorozatokra, elkészítettük már életünk első száz kenyerét, és hamarosan a szétfilterezett, csoportos videócsetek a barátokkal is unalmassá válnak.

Ez utóbbit viszont feldobhatja, ha társasjátékozunk közben. A Honfoglalót például megint egyre többen használják, de van más lehetőség is. A Mirror például arról ír, hogy a Cards Against Humanity nevű, elég sikeres kártyajáték is elérhető ingyenesen online.

A Playingcards.io-n egyszerűen csak kicsit görgetni kell lefelé, hogy ez a kártyajáték is fellelhető legyen a lehetőségek között, majd létrehozni egy szobát (create room). Itt egy kódot megoszthatunk bárkivel és már játszhatunk is egymás ellen.

A szabályok ugyanazok, mint rendesen, egy ember választ egy fekete, befejezetlen mondatot tartalmazó kártyát, a többiek pedig próbálják a fehér kártyáik közül azt kiválasztani, amelyik a fekete kártyának a legviccesebb befejezése lenne.

A Playingcards.io-n egyébként más kártyajátékokra is van lehetőség, ahogy egy sajátot is kitalálhatunk.

Kiemelt kép: Anne Farrar/The Washington Post via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik