Élet-Stílus koronavírus

Olyan boldog Rolo kutya, hogy otthon vannak a koronavírus miatt a gazdái, hogy kificamodott a farka

Ha lehet sérülés aranyos, akkor ez az.

Rolo, a tacskó biztos azok között van, akik örültek a koronavírus-járványnak. Illetve nem is annak, hanem annak a következményének, hogy a gazdái kénytelenek voltak karanténban vonulni. És Rolo boldogságának fizikai jelei is lettek.

Gazdája, Emma Smith írta a Twitter-oldalán:

A kutyám annyira boldog olt, hogy mindenki otthon van a karanténban, hogy a farka egyszer csak nem működött tovább. Ezért elmentünk az állatorvoshoz, aki azt mondta, farkficama van a mértéktelen farkcsóválástól.

A doktor fájdalomcsillapítót írt fel neki, és azt mondta, elvileg egy héten belül meg kéne gyógyulnia. Smith posztja az orvoslátogatás utáni második napon született, de ekkor már kicsit tudta Rolo mozgatni a farkát, de a felemelésével gondjai akadtak.

Rolo esete egyébként nem egyedi, ez elő szokott fordulni boldogabb kutyáknál, több hozzászóló is tudott hasonlóról. Egyikőjük például azt írta, hogy mikor egy állatorvosi klinikán dolgozott, kezeltek egy barátságos német dogot, Zeuszt, aki időnként eltörte a farkát. Úgyhogy az óljára ki is kellett rakni egy figyelmeztetést

Kérjük, tartózkodj attól, hogy Zeuszt boldoggá tedd!

Aki Rolóról több képet is megnézne, az a neki dedikált Instagram-oldalon megteheti ezt.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik