Élet-Stílus koronavírus

Második hete zárkózott össze egy férfivel, akivel csak öt napja ismerték egymást

Egy igazi 2020-as szerelmi történet.

A koronavírus-járvány egyelőre egyetlen ismert lassítási módja, ha az emberek kerülik a másokkal való érintkezést, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy otthon marad, amennyit csak tud. Ez magában foglalja azt is, hogy az embernek egyedül kell maradnia, vagy a családjával, lakótársaival a következő hetekben, de egy nő egy elég szokatlan társaságban találta magát bezárva.

Thea de Gallier egy randiappon keresztül megismert sráccal zárkózott össze, akivel csak öt nappal korábban találkozott először. Második hete laknak így együtt, megosztják egymás között az ételüket, megmutatják a másiknak a kedvenc tévéműsorait, és még becenevet is adtak a másiknak.

A nő a Twitterén számolt be a napjaikról. Eszerint külön szobában élnek, és ő abbahagyta a cigizést. Sokak szerint őrültek, és noha nagyon más világból jöttek, „elég kellemesen töltjük el együtt az időt” – írta de Gallier.

Azok, akik ismernek, tudják milyen elkötelezett pesszimista vagyok. Szóval sajnálom ezt az egész cukiskodást, de két egyedül élő embernek ez volt a tökéletes időzítés.

Nem tervezték meg ezt az összeköltözést, de a megfertőződés kockázatát szerették volna minimalizálni, így azt is elkerülni, hogy át kelljen menni a másikhoz. Azzal is tisztában vannak, hogy ennek a döntésüknek elég komoly következményei lehetnek.

Már korábban megbeszéltük, hogy ennek a helyzetnek négy lehetséges kimenete van: hogy saját magam vágom le borzalmasra a hajamat, hogy teherbe esek, hogy dobjuk egymást vagy eljegyzéssel. Személy szerint én az első lehetőséget érzem a legkevésbé félelmetes eredménynek.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik