Élet-Stílus koronavírus

Gyönyörűen oktatja ki a pánikvásárlókat egy négyéves kislány

A koronavírus terjedése nem éppen a legjobbat hozza ki néhány emberből. Ők azok, akik pánikszerűen vásárolnak fel mindent, nem törődve másokkal. Egy négyéves skót kislány elmondta róluk a véleményét.

A közösségi portálok kedvence lett egy négyéves skót kislány, akiknek saját tapasztalatból kell megtanulnia, milyen egy válsághelyzet. Jessica és az édesanyja, Jen Legg egy Tesco áruházba mentek bevásárolni, ám sok dolgot nem tudtak megvenni azok közül, amire szükségük lett volna, mert mások felvásárolták a készleteket. Jessica beszélni kezdett az anyja pedig videóra vette a gyerek felháborodását – írja a Daily Record című skót lap.

Jessica nem érti, hogyan lehetséges, hogy vannak, akiket nem érdekel, jut-e másoknak is étel. Azt mondja, az egész nevetséges, majd azt tanácsolja az anyjának, ha a Tescoban nem tudnak megvenni mindent, menjenek el a Morrisons szupermarketbe. Amikor Jen közli a kislánnyal, hogy az összes áruházban ugyanez a helyzet, Jessica nagyon begurul.

Tényleg? Ez valami vicc. Mit csinálnak az emberek? Nagy bajban kellene lenniük! Mi lesz, ha megveszik az összes ételt, és egyáltalán nem marad? Valakinek hívnia kellene a rendőrséget, hogy börtönbe zárják őket!

Jessica ötlete erős túlzás, a felháborodásával azonban sokan egyetértenek. A napokban jelentek meg a brit lapokban hírek azokról az orvosokról, nővérekről és egészségügyi dolgozókról, akik a gyilkos, 48 órás műszakjaik után csak üres polcokat találnak a bevásárlóközpontokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik