Élet-Stílus koronavírus

Koronavírus: az emberiség felének kipusztulásában reménykedik a Playboy-modell

Megdöbbentő videót tett közzé hat és félmillió követővel rendelkező Instagram-oldalán egy orosz Playboy-modell. Iszonyatos haragot zúdított magára.

Óriási felháborodást váltott ki Victoria Bonya orosz Playboy-modell egy videóval, amiben azt mondta, örülne neki, ha az emberiség fele meghalna a koronavírus-járványban. Kifejtette, azért gondolja így, mert a bolygónk romokban van, és szerinte egy drasztikus népességcsökkenés sokat segítene ezen – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Bocsánat, hogy ezt kell mondanom, de azt hiszem, még mindig jobb az emberiség felét elveszíteni, mint az egész bolygót. Én magam is kész vagyok meghalni, ha ez az ára a világ megmenekülésének.

A 40 éves Bonya, aki 2001-ben képviselte hazáját a Miss Earth szépségversenyen, rengeteg gyalázkodó és fenyegető üzenetet kapott a videója miatt, ezért gyorsan törölte is azt, de később, egy szöveges bejegyzésben megvédte álláspontját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Bonya (@victoriabonya) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2020, időpont: 11:15 (PDT időzóna szerint)

Az emberiség olyanná vált, mint egy sáskajárás, ami mindent letarol, ami az útjába kerül, és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem. Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez, mint az előttünk élő generációk összesen, évezredek alatt.

Bonya hozzátette, nem kívánja senki halálát, de reméli, a koronavírus-járvány észhez téríti majd az emberiséget, és megtanuljuk becsülni az életet, és a bolygónkat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik