Élet-Stílus koronavírus

A koronavírus miatt így közölte nagyapjával, hogy megkérték a kezét

Nagyon fontos volt neki, hogy személyesen közölje az örömteli hírt.

A koronavírus-járvány idején fontos, hogy vigyázunk az idősekre, és ezt úgy tudjuk a legjobban megtenni, hogy nem találkozunk velük, hiszen a vírus igazán a 65 év felettiekre veszélyes. Ez az állapot sokak számára nagyon nehéz lehet, főként, hogy senki nem tudja, meddig fognak tartani a rendkívüli intézkedések. Ha ez idő alatt beüt az életünkben valamilyen váratlan dolog, mérlegelnünk kell, kivárjuk-e a vészhelyzet végét, vagy azonnal, személyesen közöljük a hírt idősebb rokonainkkal.

Nos, a Good Morning America szerint a 21 éves Carly Boyd képtelen volt várni. Az észak-karolinai nőnek a napokban kérte meg a kezét a barátja, Carly pedig úgy volt vele, hogy azonnal közli az örömteli hírt nagyapjával, a 87 éves Shelton Mahalával, aki egy idősek otthonában tengeti a mindennapjait. Nagyon fontos volt számára, hogy személyesen közölhesse a hírt, ezért nem telefonált, hanem az otthonhoz ment.

Carly természetesen nem volt olyan felelőtlen, hogy rátörjön a nagyapjára, és ezzel esetleg megfertőzze őt, vagy az otthon többi lakóját, ehelyett az alkalmazottak segítségét kérte. Ők elhúzták Shelton szobájában a függönyt és arra irányították a férfi figyelmét. Pár perc múlva Carly jelent meg az ablakban, és boldogan mutogatta a gyűrűjét nagyapjának. A viszontlátás mellett tudtak pár szót is váltani az ablakon keresztül.

Nagyon boldog volt, folyamatosan azt kérdezgette, mikor lesz az esküvő! Tudom, hogy egy kicsit úgy érzi magát, mintha csapdába esett volna… Elmondtuk mindketten, hogy mennyire szeretjük egymást, nagyon érzelmes pillanat volt.

Carly ezt követően kitért arra, hogy azok az emberek, akik még mindig gondtalanul sétálgatnak odakint, talán most belegondolnak abba, hogy mások milyen áldozatokat képesek hozni azért, hogy mások biztonságban legyenek, és inkább nem találkoznak közvetlenül a szeretteikkel, csak hogy megóvják őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik