Élet-Stílus

Közel százmillió forintot keres egy videóval a youtuber testvérpár

Itt vannak azok a youtuberek, akik a legértékesebb videókat készítik.

Legtöbbünk számára a Youtube nem több bűnös élvezetnél, aminek sokszor órákra a csapdájába esünk. Nekünk ezen maximum az időnk múlik, másoknak viszont konkrétan a megélhetési forrást jelenti a videómegosztó, és ehhez nem is kell feltétlenül felnőttnek lenniük. Egy nemrég közzé tett lista most igyekezett a legpontosabb tippeket adni arra, kik készíthetik a legértékesebb videókat.

A Ladbible szerint egy testvérpár áll a lista első helyén. Vlad és Nikita 6, illetve 4 évesek, ennek ellenére több mint 35 millió feliratkozójuk van a csatornájukon, és ami ennél is sokkolóbb, hogy videóikkal (melyek nagyrészt arról szólnak, hogy a két fiú játékokat tesztel) darabonként 312 ezer dollárt keresnek, vagyis közel 100 millió forintot.  Mindennek a CashLady járt utána, amely az 50 legtöbb feliratkozóval rendelkező független, angolnyelvű csatornát vette szemügyre, és igyekezett megtippelni, mennyit keresnek a tulajdonosok egy-egy videóval. Ehhez az Influencer Marketing Hub kalkulátorát hívták segítségül, amit direkt arra a célra fejlesztettek, hogy az emberek a youtuberek zsebében turkálhassanak.

A második helyen a Dude Perfect elnevezésű csatorna áll a maguk 301 ezer dolláros bevételével, bár itt árnyalja a képet, hogy mivel öten viszik a csatornát, a pénz is ennyi felé oszlik. A dobogó legalsó fokára szintén egy gyerek, a hatéves Anastasia Radzinskaya, vagy ahogy a Youtube-on ismerik, Like Nastya fért fel, neki 258 ezer dollár jár videónként, melyekben többnyire az apjával bohóckodik.

Aki kiváncsi rá, itt találja a teljes listát.

 

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik