Élet-Stílus

Bunkó szociopata, aki hátradönti az ülését a repülőn?

Őrölt online tombolásba kezdett egy újságíró, akinek egy repülőúton összetört a laptopja, amikor az előtte ülő utas hátradöntötte az ülését. Hatalmas vitalavinát indított be.

Pat Cassidy újságíró munkával akarta eltölteni az időt a Delta légitársaság egyik belföldi járatán, az Egyesült Államokban. A férfi éppen fotókat szerkesztett a MacBookján, amikor az előtte ülő utas váratlanul hátradöntötte az ülését, és ezzel ripityára törte Cassidy laptopjának monitorát – írja a New Zealand Herald című új-zélandi lap.

Volt idő, amikor volt egy működő laptopom, de ez nagyon régen volt, még az előtt, hogy egy önző rohadék a 13A ülésen úgy döntött, hogy teljesen hátradönti az ülését, és ezzel kasztrálja a megélhetésemet

– írta Cassidy egy cikkében.

Az újságíró több bejegyzést írt a Twitterre is az incidensről. Többek között felvetette, hogy a légitársaságoknak figyelmeztető üzeneteket kellene kihelyezniük a gépeken, hogy megelőzzék a hasonló eseteket, de a mondandója lényege az, hogy a repülőgépeken hátradönteni az ülést, főleg a mögöttünk ülő figyelmeztetése egyszerűen neveletlenség. Sőt. Teljesen hátradönteni az ülést, bármilyen esetben bunkóság, és a szociopátia biztos jele.

Cassidy bejegyzései alapján elszabadult a vita a Twitteren. Sokan értettek vele egyet abban, hogy az ülést hátradönteni bunkóság, és illene legalább szólni róla a hátrébb ülőnek. Voltak azonban, akik kevéssé éreztek együtt Cassidyvel, mert szerintük tőle volt ostobaság úgy használni a laptopot, hogy az tönkremehessen, amikor pontosan tudja, hogy a repülőkön hátradönthetők az ülések.

Az újságíró a légitársaságnál is panaszt tett. A Delta sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, kártérítést azonban nem adott Cassidynek. Mindössze egy 75 dollár (kb 23 ezer forint) értékű kupont ajánlottak fel neki, amivel a férfi nyilván nem elégedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik