Élet-Stílus koronavírus

Koronavírus-pánikot okozott két másnapos nő a londoni reptéren

Ázsiában utazgatott és bulizgatott a 26 éves Julia Walentin és a barátnője, Dina. Az utolsó estéjükön a lányok hajnali kettőig ittak, holott a gépük reggel hatkor indult hazafelé.

Halálos másnaposságukban támadt egy jó ötletük. A Szingapúrból Londonba tartó járaton szóltak a légiutas-kísérőnek, hogy Julia elég rosszul van, ezért gyógyszerre lenne szüksége, és jó lenne, ha le tudna feküdni. Azt remélték, hogy megesik rajtuk a személyzet szíve, és átmehetnek az első osztályra. De egészen más dolog történt – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julia Walentin (@walentinjulia) által megosztott bejegyzés, Febr 16., 2020, időpont: 4:27 (PST időzóna szerint)

Juliát és Dinát azonnal elkülönítették a többi utastól, félóránként megmérték a lázukat, és bár hőemelkedésük sem volt, leszálláskor egy csapat vegyvédelmi ruhába öltözött ember várta őket. A lányok hiába mondták, hogy semmi bajuk, csak nagyon másnaposak, egy titkos helyre vitték, és két hétre karanténba zárták őket.

Azt mondják, az a két hét olyan volt, mintha egy szellemvárosban éltek volna. Nem láttak ki az ablakokon, a családjukkal és a barátaikkal csak annyit beszélhettek, hogy jól vannak, de egyelőre nem mehetnek haza. Egy lélekkel sem találkoztak, csak amikor néha felbukkantak a szkafanderes orvosok. Ha rendeltek valamit a külvilágból, háromszor kopogtattak a szobájuk ajtaján, majd várniuk kellett legalább egy percet, mielőtt a küszöbről begyűjthették a küldeményt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

First day in quarantine done right 🍻

Julia Walentin (@walentinjulia) által megosztott bejegyzés, Febr 27., 2020, időpont: 9:45 (PST időzóna szerint)

Azt gondolnánk, hogy Julia és Dina tanultak a történtekből, de az egyik első dolguk az volt, hogy rendeltek maguknak egy rekesz Corona sört, hogy kellemesebben teljen az idő a karanténban. Mivel semmilyen tünetet nem produkáltak, a lányokat azóta hazaengedték. Elvégeztek rajtuk egy koronavírus tesztet, de annak még nem érkezett meg az eredménye. Amíg ez meg nem történik, nem mozdulhatnak ki otthonról.

(Kiemelt képünkön Julia és Dina a karaténban, fotó: Instagram / walentinjulia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik