Élet-Stílus

Erősen megosztja az internetet az anya szófogadatlan gyerekére kirótt büntetése

Bár a posztot kirakó anya szerint helyesen járt el az ismeretlen másik anya, sokak szerint nem ez volt a helyes megoldás.

Egy texasi nő, Molly Wooden osztott meg a Facebookon egy fotót, amelyen egy fiú fekvőzik, miközben az anyja a falt támasztva nézi egy hobbi- és kézműves kellékeket árusító áruházlánc egyik üzletének mosdójában.

A posztot kirakó nő támogatásáról biztosította

az anyát, aki fiának büntetésként adta a fekvőtámaszozást, mert visszabeszélt neki.

Wooden arról is írt, hogy a gyerek ellenkezett, hogy ez a mosdó padlója, mire az anyja még tíz fekvőtámaszt kiosztott a fiúnak.

A kép meglehetősen virális lett a közösségi oldalon, 69 ezer reakció mellett 42 ezren osztották meg és 12 ezren szóltak hozzá.

Ezekből szemezgetett a vt.co. Sokak az anya mellé álltak, hogy jól tette, amit tett. Egy apa hozzátette, ő ugyanezt csinálja a saját fiával, múltkor, miután tiszteletlen volt, tízszer kell körbefutnia a háztömbjüket. Szerinte ezzel megtanítja, hogy ezt nem lehet tolerálni, és hogy mindennek következménye van.

A bejegyzés alatt azonban a kritizálók is megjelentek. Volt, aki arra panaszkodott, hogy szerinte nem mindenki előtt kellett volna megbüntetni a gyereket, ezzel csak nyilvánosan megalázta. Mások szerint is a helyszínnel volt gond, szerintük nem egy mocskos nyilvános vécében kellett volna fekvőtámaszokkal büntetni a srácot.

Aztán olyanok is írtak, akiknek nem a helyszínnel van problémájuk, hanem a büntetéssel.

A fizikai büntetés, bántalmazás. Számos más módon is lehet szülőként viselkedni, és fegyelmezni a gyerekedet.

Ti hogy gondoljátok?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik