Élet-Stílus

Kizárt, hogy kétszer annyi idős: a lánya testvérének nézik a 40 éves ír anyát

Mosolyok közepette magyarázzák el, hogy milyen családi viszony van köztük.

Sonia Magnier és lánya, Renée gyakran buliznak együtt, ilyenkor szinte minden alkalommal megkérdezik tőlük, testvérek-e.

Az írországi Corkban élő 40 éves nő és a 21 éves lány ilyenkor beavatják az idegeneket a valódi családi viszonyukba, és rendre elnevetik magukat, amikor látják az arcokon a meglepődést.

Sonia szerint leginkább munkájának köszönhető, hogy fiatalos a megjelenése: life coachként rendszerint fiatalabb nőknek ad életvezetési tanácsokat, és ez kihat az ő korára is. Természetesen az egészséges táplálkozás és a sport is belejátszik abba, hogy húsz évvel fiatalabbnak szokták nézni: Magnier heti három alkalommal jár konditerembe, és naponta jógázik és meditál.

Emellett a jó minőségű arcápoló krémek használata és az arcát feszesebbé tevő mikrotűs kezelés szerepe sem elhanyagolható; de ahogy a Sun brit bulvárlapnak elmondta, hisz abban, hogy a szép bőr leginkább az életstíluson – a kiegyensúlyozott étrenden és a sok folyadék fogyasztásán – múlik.

Sonia és a sminkesként dolgozó Renée rengeteg időt tölt együtt: vásárolgatnak, sokszor futnak össze egy közös ebédre – nemcsak külsőre tűnnek testvéreknek, de úgy is viselkednek, amikor együtt vannak. Ha netán nem derülne ki: a képeken a szőke az anya, a sötét hajú a lánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik