Élet-Stílus

Itt a tökéletes példa, hogy miért érdemes még rendelés előtt elolvasni a használati utasítást

Bizony van olyan helyzet, amikor tényleg a méret a lényeg.

A Mirror ír annak a fiatal nőnek az esetéről, aki elképesztő áron vett egy remekül kinéző szekrényt a lakásába, de a kiszállítás után kellemetlen meglepetés érte. A vásárló a történetét egy Facebook-csoportba posztolta, ahol a kommentelők sorra álltak elő a saját sztorijaikkal. A nő mindössze 17 brit fontért, vagyis átszámítva kicsivel több, mint 6600 forintért vette a szekrényt.

A cikk szerint a vásárló már a megvétel pillanatában érezte, hogy valami nem stimmel az üzlettel és végül igaza is lett.

A kiszállítás után meglepve tapasztalta, hogy az álomszekrény valójában nem is egy szekrény, pontosabban az, de csak nagyon apró dolgokat lehet benne tartani. A nő elkövette azt a hibát, hogy nem olvasta a termék használati utasításait és a leírását, így szekrény helyett inkább csak egy dobozt kapott.

Fotó: Facebook

A kommentek között volt, aki elkövette pontosan ezt a hibát, ráadásul ugyanezzel a szekrénnyel. A tanulság tehát az, hogy érdmes elolvasni a leírást, mert a fotókon általában minden nagyobbnak tűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik