Élet-Stílus

Rettenetes dologra bukkant új háza alatt egy amerikai pár

Fotó: YouTube / 9News
Fotó: YouTube / 9News
Kívülről semmi furcsaság sem látszik azon a kék házon, amit egy házaspár szemelt ki új otthonául a coloradói Elizabethben. Azonban miután beköltöztek, nyugtalanító dolgok történtek.

Shannon McFadden és Royce Robins 2018 novemberében költöztek be a coloradoi Elizabethben, a Rushmore utca végén álló új otthonukba. A tél csöndesen telt, amikor azonban kitavaszodott, mindenütt kígyókat találtak – írja egy helyi hírcsatornára hivatkozva a LadBible című brit bulvárlap.

Először a terasz deszkái között bukkantak fel kígyófejek, alkalmanként akár hét – nyolc is egyszerre. A csúszómászók aztán mindent elleptek odakint, majd nem sokkal később már a házba is bemerészkedtek. Szerencsére csak siklók voltak, vagyis nem jelentettek igazai veszélyt sem a párra, sem a kutyáikra és macskáikra. De túl sokan voltak, és mindenütt ott voltak.

Shannon és Royce szakértőket hívtak, akik egy hatalmas kígyófészket találtak a ház alatt, amelyben több mint 150 csúszómászó lakott. A siklókat befogták, kitelepítették, és hogy ne térhessenek vissza, betonból építtettek új teraszt, és egy új kerti fészert is vettek. Mire végre megszabadultak a siklóproblémájuktól, nyolcezer dollárt (közel két és félmillió forintot) költöttek el.

A pár szeretné visszakapni ezt a pénzt, hiszen Colorado állam törvényei szerint, az ingatlan eladója, és az ingatlanügynök sem hallgathatnak el részleteket egy eladó ingatlannal kapcsolatban a vevők elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik