Élet-Stílus

Itt a banán alakú valami, ami segít, hogy ne árasszuk el bűzzel utastársainkat

Ez gyökeres változást hoz a légi közlekedésben. Állítólag.

A repülőgépes utazások elég kellemetlenek tudnak lenni több okból is, de ezek közül az egyikre most megtalálta –  vagyis inkább, most piacra dobta – a megoldást a Shreddies nevű cég. Mégpedig arra, hogy ha ránk jön a szellentés, akkor annak szagával ne okozzunk kellemetlen másodperceket, perceket (nem soroljuk tovább) sem magunknak, sem a mellettünk ülőknek.

Ehhez mindössze 19 fontért, vagyis 7500 forintért megvásárolhatjuk tőlük a Carbonana nevű, leginkább egy banánra hajazó valamit, a cég szerint párnát, ami a nadrágunkba, és a farpofáink közé helyezve kiszűri a karbonszűrőjével szagot a szellentésből.

https://www.instagram.com/p/B81dJw_nL8N/

A legjobb (persze ironikusan), hogy nem kell minden egyes utazásra másikat vásárolni, mert egy mosás után újra használható! Sőt, ha most veszi meg, nem csak a repülőgépeken, autóban, buszokon, vonatokon is teljesíti a feladatát.

A Shreddiesnek nem ez az első szellentésszűrő ruhadarabja, alsóneműt, farmert is árusítanak, de ezekkel az volt több alkalommal is a probléma, hogy a repülőtereken, a biztonsági vizsgálatoknál fennakadnak a szkenneres vizsgálatokon. Vagyis le kellett venni, hogy átengedjenek a biztonsági vizsgálaton. A banánalakú párnát viszont elég csak később elhelyezni a alsónkba.

Ez valódi, gyökeres változást hoz a légi közlekedésben

– jelentette ki szerényen a vállalat ügyvezető igazgatója, Richard Woolley, aki azt is elmondta, hogy a termék miatt kutatást is végeztek egy gasztroenterológussal, aki elmondta nekik, hogy a levegőben nagyobb lesz a nyomás, amitől az emberi test felpuffad, a testben levő gázok kitágulnak, akár 30 százalékkal nagyobbra, vagyis nagyobb az inger a szellentésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik