Élet-Stílus

Elvesztette emberét a kutya, egyből be is jelentette a rendőrségen

Feldobta a texasi rendőrök napját a Chico névre hallgató eb.

Akinek van kisállata, általában meg van róla győződve, hogy az ő házi kedvencénél okosabb állat nem létezik a Földön. Ezek az állítások persze legtöbbször nem objektívek, hajlamos elvakítani minket a szeretet, a Bored Panda viszont rátalált Chico történetére, amit végig olvasva egy kicsit mind irigykedni fogunk a kutya gazdájára.

Egyik reggel váratlan látogató érkezett a texasi Odessa rendőrkapitányságára. Egy rendkívül jól nevelt kutya ballagott be az épületbe, a portához sétált és türelmesen megvárta, míg foglalkoznak vele – amire persze nem is kellett sokáig várni. A rendőrség munkatársai hamar felismerték, hogy

a Chico névre hallgató kutya elvesztette az emberét, és bámulatos módon a lehető legjobb helyre ment, hogy a problémát orvosolja.

A rendőrségen mindenkit felvillanyozott a kutya megjelenése, aki a jelenlévők elmondása szerint rengeteg figyelmet és törődést kapott. Megetették, babusgatták, labdáztak vele, aztán a játékidő vége után természetesen gondoskodtak róla, hogy Chico haza kerüljön. A kutya egyébként egyáltalán nem viselkedett idegesen a gazdája hiányában, olyan volt, mintha csak felfedezte volna a szomszédságot.

A nap végére sikerült megtalálniuk a Chico gazdáját, így rövid látogatás után a kutya hazatért, talán nem túlzás azt mondani, hogy a kapitányság munkatársainak legnagyobb bánatára.

 

Kiemelt kép: Support Our Permian Basin Police Officers (Facebook)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik