Élet-Stílus

Billie Eilish bátyja cáfolta, hogy bármi köze lenne a nepotizmusnak a sikerükhöz

Szüleik színészként is dolgoztak, emiatt érte őket a vád.

Billie Eilish bátyja és állandó alkotótársa, a producerként Grammy-díjas Finneas vasárnap megosztott némi tanácsot követőivel a sikerhez vezető úton.

Némi tanács fiatal kreatívoknak. Sokan mondják, hogy ragadj meg minden lehetőséget, de szerintem ez egy túlértékelt tanács. Dolgozz nagyon keményen egyedül a legközelebbi barátaiddal. Legyen a cuccod annyira jó, hogy önmagáért beszéljen. Ne zargasd az embereket, hogy dolgozzanak veled, hadd jöjjenek ők hozzád.

Ezzel kapcsolatban többen kritizálták, gyakran elhangzott az az érv, hogy mivel a szüleik színészként dolgoztak, voltak biztos kapcsolataik a szórakoztatóiparban, és így azért könnyebb, míg a legtöbb embernek erre nincs lehetősége. Finneas ezzel kapcsán megosztott néhány részletet a családjukról.

Amióta élek, a szüleim sose tudtak anyagilag támogatni abból a pénzből, amit a színészi munkáikkal szereztek. Apánk heti hét napot dolgozott 12 órában építkezésen a Mattelnél, anyánk pedig tanárnő volt. Rengeteg szeretetet kaptunk a szüleinktől, de nem ismertek senkit a zeneiparban. Tavaly fizettem ki a jelzálogunkat, Billie pedig fizetést ad nekik azért, hogy velünk turnézhassanak, de elmondták már sokszor, hogy ingyen is dolgoznának nekünk. Bárki, aki látta a tavalyi turnénkat, tudja, hogy apánk ragaszkodik hozzá, hogy felseperje a színpadot minden este, mielőtt fellépnénk.


Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik