Élet-Stílus koronavírus

Kutyája nem tarthatott volna vele, így inkább Vuhanban maradt a 22 éves ukrán nő

A 22 éves modell nem hajlandó elhagyni Kínát a kutyája nélkül, amiért már az elnök is felvette vele a kapcsolatot.

A kínai Hupej tartományban található Vuhan jelenleg a világ egyik legveszélyesebb helye, tekintve, hogy innen indult a lassan világjárvánnyá váló koronavírus. Azok, akik a városban tartózkodnak és nem kapták el a fertőzést, valószínűleg gondolkodás nélkül Vuhan elhagyása mellett döntenének, egy ukrán nő, Anasztaszija Zincsenko viszont inkább a városban maradt.

A 22 éves modell a BBC megkeresésére elmondta, azért utasította vissza a hatóságokat, mikor evakuálni akarták, mert nem tudták megoldani azt, hogy a kutyája, Misa is vele tarthasson, ő pedig nem volt hajlandó őt otthagyni.

Ha van egy gyereked, és valami miatt azt mondják, hogy neked el kell menned, de őt hagyd itt, megteszed? Persze, hogy nem, ez olyan nekem most, mintha a családomról lenne szó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ИСТОРИЯ ПРО ЭВАКУАЦИЮ 🇺🇦 Очень многие спрашивают и пишут про то, что по новостям говорят что уже эвакуировали граждан Украины из Ухань, в скоре будут, готовятся, планируют и т д. На сегодняшний день эвакуировали все страны кроме☝🏼 Украины. Я подала заявление, отправила анкету, фото паспорта и визы для участия в эвакуации конечно же тоже, но мне посольство отказало по причине того, что у меня есть собака. Они предложили мне ее оставить или отдать в питомник, на что я ответила категоричное НЕТ. Не знаю на какой ответ они рассчитывали, но я никогда ее не брошу и не предам. Она мой друг и моя семья, моя поддержка и антидепрессант ❤️ она меня не бросала в моменты когда мне было очень трудно или когда я плакала, она приходила ко мне, облизывала мои слёзы и ложилась спать рядом. Не понимаю людей которые бросают своих домашних животных и издеваться над ними. Не знаю как бы поступили на моем месте другие люди, но моя позиция именно такая. Так что я здесь остаюсь одна, до конца карантина и потом спокойно соберусь и полечу домой. Любите своих питомцев и берегите их ❤️ они вам спасибо не скажут, но преданно проведут с вами всю свою жить.

Anastasiya Zinchenko (@nastyazinchenko_) által megosztott bejegyzés, Febr 5., 2020, időpont: 2:32 (PST időzóna szerint)

Zincsenko elmondta, természetesen fél a vírustól és attól, hogy megbetegszik, de egyelőre nem tud mást tenni, mint vár, hogy megoldódjon a helyzet. A szüleivel napi szinten tartja a kapcsolatot, az utcára már csak nagyon ritkán megy ki, annál is inkább, mert kijárási tilalom van.

A modellel már Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is felvette a kapcsolatot, aki biztosította a nőt, hogy meg fogják oldani, hogy ő és Misa is rendben elhagyhassák a várost, könnyen elképzelhető, hogy különgépet fognak küldeni értük.

 

Kiemelt kép: nastyazinchenko_ (Instagram)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik