Élet-Stílus

Sikerült úgy véghez vinnie egy kihívást az ausztrál tinédzsernek, hogy a TikTok inkább törölte a videóját

Ezt a kihívást általában barátokkal szokták megcsinálni, ő az anyját választotta.

Fiatalabb olvasóink bizonyára tisztában vannak az Undercover Martyn kihívással, de ha valaki esetleg nem tudja miről van szó, segítünk. A dolog lényege, hogy két ember feláll egymással szemben, miközben a háttérben szól a Two Door Cinema Club Undercover Martyn című száma, majd a dal egy bizonyos pontján az egyik fél két jól irányzott csapással megüti a vele szemben álló (általában testesebb fiú) mellét.

A kihívás nem csak a legfiatalabbak körében népszerű, ráadásul a szándékosan rövid videókra szakosodott TikTok térnyerésével egyre többen készítik el a saját változatukat.

A Daily Mail szerint így tett Aiden Ridings is, akinek azonban sikerült úgy újra értelmeznie a kihívást, hogy a videóját nem sokkal később maga a közösségi oldal törölte. A 17 éves ausztrál fiú nem az egyik barátját kérte fel, hogy legyen a kihívás kelléke, hanem az anyját, így egy egész világ láthatta azt, hogy Aiden az Undercover Martyn dallamaira megpaskolja édesanyja melleit.

Bár a videó törlésre került, a terjedését így sem lehetett megakadályozni, az egyik Twitteren megosztott verziót már több mint négymillióan látták. Ahogy az várható volt, a legtöbben nagyon kiakadtak a mutatványon, volt aki azon akadt fent, hogy miért néz közben a nő Aiden szemébe, más viszont lényegretörően csak annyit írt,

mi a faszt láttam az előbb?

Aiden később reagált a felhördülésre, de a jelek szerint nem vette a szívére a negatív kommenteket. A fiú elmondása szerint most is, és az elején is viccesnek tartotta a dolgot, és az anyja is nyitott volt rá, hiszen ez csak egy videó.

Kaptam egy csomó reakciót, sokan nevettek, és sokan voltak akik nem, de a közösségi média már csak ilyen.

Most már csak a ti véleményetekre vagyunk kiváncsiak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik